top of page
gwenn-klabbers-LI5JjxL6_OM-unsplash_edited_edited.jpg

Aktuelt

Search

"Business as usual" - med noen begrensninger.

Corona gjør seg gjeldende og mange av oss innså gjerne ikke hvor alvorlig dette kunne bli. Nå må vi alle ta vår del for å begrense omfanget. Norge som andre land er i en spesiell situasjon og det er usikkert hvor lenge denne situasjonen vil vare. Hvilken innvirkning dette vil ha på næringslivet, er ennå litt usikkert, men det vil prege oss mer eller mindre i en tid fremover. MindOn støtter derfor den nasjonale dugnaden som ble iverksatt torsdag, samtidig som vi vil med de gitte begrensninger forsøke å drive «business as usual».
Det er mange ganger uttalt at vi lever tross alt i 2020 og nå har vi også muligheten til å vise at våre digitale muligheter som er gitt oss, virkelig gir oss det vi trenger for fortsatt å gjøre jobben vår. MindOn vil derfor i en tid fremover gjøre møter og intervjuer på telefon og video.

Selvfølgelig vet vi alle at fysiske møter er det beste når dette er praktisk og greit mulig. Det å være i samme rom og over bordet med hverandre gir oss en annen og ofte en bedre opplevelse av møtet. Det er på mange måter mer praktiske, og ofte mer effektive møter til tross for mindre reiser til og fra. Vi som er i situasjoner hvor vi intervjuer kandidater, og ofte til krevende stillinger, foretrekker i størst mulig grad å møte kandidatene fysisk. Men nå er situasjonen en annen og vi vil derfor gjøre det vi kan for at intervjuopplevelsen blir så god som mulig.


Derfor er beskjeden til våre kunder og kandidater at MindOn er på jobb, dog i annen situasjon og vi vil gjøre vårt ytterste for at situasjonen som er nå, ikke skal bremse oss for mye. Vi er fortsatt på jobb for at dere som er i rekrutteringsposisjoner eller som planlegger nye nødvendige rekrutteringer ikke må stoppe disse.


Oppfordringen til slutt, tenk på dine medmennesker, ta ansvar og la oss ta oss av hverandre.

Comments


Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om MindOn`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også MindOn`s personvernerklæring.

bottom of page