top of page
gwenn-klabbers-LI5JjxL6_OM-unsplash_edited_edited.jpg

Aktuelt

Search

MindOn er på lufta

Skjønt vi er ikke i lufta, vi har beina trygt plantet på jorden. Etter en lang og god planleggingsperiode for å få alt på plass, er vi nå endelig offisielt igang.


MindOn AS er et lite selskap etablert av Terje Fauske, som med et personlig engasjement, vil være den foretrukne rådgivnings og rekrutteringspartner som vil bistå kunder med å finne de beste lederne og nøkkelpersoner gjennom executive search og rekrutteringsbistand.Terje har over 15 års erfaring innen rekruttering og over 20 års erfaring som leder både innen privat virksomhet og ideelle organisasjoner. Strategisk og operasjonell erfaring fra etablering samt innen organisasjons og forretningsutvikling. Terje har bred erfaring fra searchprosesser innen ulike bransjer og det offentlige. Spisskompetanse innen executive search samt vurdering og seleksjon av ledere og nøkkelpersoner.


Navnet MindOn kommer nettopp av at vi har tankene på og er «påskrudd» for å kunne tenke rett sammen med kunder og kandidater og å kunne forstå behovene og motivasjonen. Dette vil være essensielt for oss.


MindOn er etablert for å utfordre i en allerede godt etablert bransje og nettopp for å utgjøre en forskjell for deg som kunde og for gi våre kunder en merverdi gjennom økt konkurransekraft, endring, utvikling og verdiskapning.

Mange vil nok hevde at det er mange nok rekrutterings selskaper der ute. Dette kan nok til dels stemme, men i denne bransjen som i andre bransjer skjer det endringer hele tiden, dette er sammenslåinger og folk som flytter på seg. MindOn er etablert nettopp for at vi brenner for jobben, har tankene på og personlig engasjert i at nettopp du som kunde skal lykkes i dine rekrutteringer, og at du som kandidat lykkes i jobben du går inn i.


MindOn er nok kanskje ikke så forskjellig i sin presentasjon, men med et personlig engasjement, god kommunikasjon og kvalitet i alle deler av prosessen vil MindOn gjøre sitt for at du som kunde og kandidat vil oppleve oss som forskjellig. Det er lett å presentere seg med flotte engasjerende bilder og gode ord, men det er når prosessen er igang, en virkelig opplever og ser forskjellen.


Vår rekrutteringsprosess er av høy kvalitet i alle ledd. Erfaring og intuisjon er ikke alltid nok, men gjennom en utprøvd modell og med nøye kvalitetssikrede steg vil vi sikre deg en trygg opplevelse og rett person.


Vurderer dere å ansette en ny person. La oss sette tankene på sammen og se på mulighetene.

Comments


Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om MindOn`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også MindOn`s personvernerklæring.

bottom of page