top of page
gwenn-klabbers-LI5JjxL6_OM-unsplash_edited_edited.jpg

Aktuelt

Search

MindOn vokser - og søker ny rådgiver?

Det er mange ledige stillinger og mer krevende for bedriftene å få tak i de rette kandidatene. Hver rekrutteringsprosess krever mer av oss rådgivere i søket etter de rette kandidatene og samtidig vil vi være tilstede for alle kundene. Derfor trenger vi en ny rådgiver, slik at vi stadig kan være en attraktiv rekrutteringspartner for våre kunder.MindOn har en ambisjon om å vokse i takt med markedet der ute og nå ut til flere kunder som vil trenge bistand i sine rekrutteringsprosesser. Våre kunder er i Stavanger og Bergensregion, men vi har også gjort rekrutteringsprosesser andre steder i landet.

Våre oppdrag er leder- og mellomlederstillinger, samt det vi ofte kaller nøkkelpersoner, eller spesialist stillinger. Dette er ofte kritiske stillinger og setter store krav til oss og vår rekrutteringsprosess.


Hvem er vår nye rådgiver?

Vår nye rådgiver trives av å være i stadig kundekontakt og være mellomleddet mellom oppdragsgiver og kandidat. Vi tenker du har en iboende nysgjerrighet til å kunne sette deg inn i, og forstå våre kunders forretning samt markedet de konkurrerer i. Vi tenker oss en rådgiver som har bakgrunn med rekruttering og som en god rådgiver i lederutvelgelse tror vi også at du har erfaring som leder og lettere kan kjenne deg igjen i prosesser og kan forstå lederrollen som kunden trenger, samt at du evner å skape tillit gjennom din kompetanse.


Godt arbeidsmarked.

Det er blitt sagt om vår bransje at en kan lese konjunkturen i markedet på oss. Dette stemmer ganske godt. Det er for tiden et godt marked, arbeidsstyrken har økt og den generelle arbeidsledigheten har falt godt fra 2021 til 2022. Dette sier noe om det generelle bildet. MindOn jobber i markedet med ledere som skifter jobb og er det et godt arbeidsmarked totalt sett er det også vanskeligere å finne gode ledere i et stramt marked.


Spennende fremtid.

Kombinert med et godt arbeidsmarked og bedrifter som stadig trenger ny kompetanse ser MindOn positivt på fremtiden. I en liten bedrift som oss, vil vår nye rådgiver kunne få spennende muligheter og få være med å sette sitt fotavtrykk i den videre utviklingen av selskapet. Vi er ikke bedre enn oss selv, og vi trenger stadig å bli utfordret for å kunne utvikle oss videre.

Vil du være med å sette ditt preg på utviklingen til MindOn? Er dette deg, eller kjenner du noen vi burde ta en samtale med?

Comments


Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om MindOn`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også MindOn`s personvernerklæring.

bottom of page