top of page
gwenn-klabbers-LI5JjxL6_OM-unsplash_edited_edited.jpg

Aktuelt

Search

Ny Rådgiver i MindOn
Hvorfor valgte du MindOn?

Etter samtaler med Terje, var det begrepene kvalitet i prosesser, ønsket om å levere rekrutteringsprosesser som var håndverksmessig godt gjennomført, det som gjorde at jeg valgte MindOn. Vi hadde en felles forståelse av viktigheten av å behandle kandidat og kunde profesjonelt med godt kvalitetssikret dokumentasjon for valg tatt i rekrutteringsprosessen.

Det at MindOn har vunnet flere oppdrag innen offentlig sektor i den siste tiden er også et tegn på høy grad av kvalitet, objektivitet og etterprøvbare prosesser.


Hva tenker du om MindOn fremover?

MindOn har allerede et godt rennomme, og jeg håper at det vil befeste seg ytterligere og at vi kan vokse i henhold til målene fremover.


Hvordan ser du på bransjen fremover?

Bransjen går spennende tider i møte slik jeg ser det. Det er store omstillinger på gang i samfunnet og i næringslivet og det gjør at kompetanse må anvendes på nye måter av nykommer -selskaper innen fornybar og alternativ energi, blant annet. Dermed vil behovet for å tiltrekke seg attraktiv kompetanse øke og konkurransen øke. Viktigheten av gode rekrutteringsprosesser vil dermed være en kritisk faktor for selskapers suksess.


Velkommen Paal.

Comments


Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om MindOn`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også MindOn`s personvernerklæring.

bottom of page