top of page
gwenn-klabbers-LI5JjxL6_OM-unsplash_edited_edited.jpg

Aktuelt

Search

Planlegger du høsten?

Tenker du å ansette nye ressurser? Sommeren kan være akkurat den rette tiden for dette.


Dersom du planlegger nye ressurser i din organisasjon i høst, bør du ta grep nå. En vellykket rekruttering krever planlegging og en god prosess, dersom du også ser for deg at din nye nøkkelperson skulle være på plass i løpet av høsten er du kanskje allerede sent ute. En rekrutteringsprosess tar gjerne 6-8 uker og i tillegg kommer kandidatens oppsigelsestid.

De fleste i dag har 3 måneders oppsigelsestid og for noen ledere er det kanskje så mye som 6 måneders oppsigelstid. Venter man for lenge med å starte ansettelsesprosessen risikerer en at den nyansatte ikke tiltrer stillingen ut på vinteren.


Ifølge statistikk fra Finn.no viser den at ferier og høytider i løpet av året er tiden da mange søker nye jobber. For mange er sommeren tiden da en vurderer de store avgjørelser som eventuelt jobbskifte, og ønsker du finne den rette nye kandidaten kan dette være muligheten.

Likevel er det ikke sikkert at kandidaten din er aktivt ute og søker jobben du har ledig, men vil lettere vurdere en ny karriere om personen blir kontaktet med oppfordring å søke. Dette har MindOn lang erfaring med og vi kan hjelpe deg med å nå den rette.


Sommeren er her og for mange er dette allerede første ferieuke og andre er i gang med å bli ferdig før sommerferien og planlegger høsten. I MindOn legger vi bak oss en spennende vår med mange gode rekrutterings prosesser og konsulentoppdrag, men vi tar ikke sommerferie ennå. Vi jobber videre med andre rekrutteringsprosesser og vi klar for å møte din forespørsel. Vurderer du bruke ekstern hjelp i din rekrutteringsprosess, så er MindOn klar for hjelpe akkurat når du er klar. Vi er til for å yte det ytterste for at du skal finne din neste nøkkelperson.

Kontakt oss i dag på 932 80010.

Les mer om oss og noen av våre referanseuttalelser på https://www.mindon.no/


MindOn vil med dette ønske alle en riktig god sommer.

Comments


Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om MindOn`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også MindOn`s personvernerklæring.

bottom of page