top of page
gwenn-klabbers-LI5JjxL6_OM-unsplash_edited_edited.jpg

Aktuelt

Search

Ny researcher i MindOn

Vi er glade for å ha fått på plass Stephanie Eide som ny medarbeider med ansvar for research og QA.

Godt research arbeid er en utrolig viktig del av en full rekrutteringsprosess og det å kunne få en egen medarbeider med dette ansvaret vil være av stor betydning for vårt arbeid fremover. Samtidig løfter vi i MindOn kvalitet i rekrutteringsprosesser svært høyt og Stephanie vil også få et ansvar for å sikre at vi etterlever kvaliteten i hvert steg i prosessen.

Stephanie har tidligere erfaring fra analyse og regnskap, samt markedsarbeid. Hun har videreutdannelse innen psykologi. Hun kommer fra stillingen som karriereveileder i A2G. Stephanie er dyktig på å se og forstå mennesker og er en utpreget analytiker og koordinator som vil sikre gode kandidater og en ryddig prosess

 

Les mer om hva Stephanie tenker om sin nye arbeidsplass.


Hvorfor valgte du MindOn?

MindOn er et selskap med to utrolig dyktige og erfarne rekruttere, med sterkt faglig kompetanse og verdier. Informative møter og hyggelige samtaler gjorde hele prosessen til en god opplevelse.  Tanken på å jobbe med å finne nye, spennende ledere og spesialister for oppdragsgivere virker givende, og samtidig bidrar man til at selskapet vokser. Selv er jeg glad i å lære nye ting og åvære nysgjerrig. Setter pris på å snakke med mennesker som brenner for faget sitt, om hva de kan og hva de har oppnådd. Derfor virker jobben spennende for meg. MindOn vektla at hvert enkelt menneske var i fokus i hele rekrutteringsprosessen og viktigheten med kvalitet i alle prosesser – Kvaliteter som ble avgjørende for mitt valg. For meg er det viktig å være en del av et team hvor man er opptatt av å spille hverandre gode, ikke minst jobber MindOn med mange spennende kunder fra ulike bransjer.

 

Hva tenker du om MindOn fremover?

MindOn jobber kontinuerlig med å fylle med på markedet, men også hvordan dem kan utvikle seg i takt med endringene. Det er et tett samarbeid mellom de ansatte som jeg tror vil kunne bidra til at MindOn kan nå sine mål, men også vokse i tiden fremover.

 

Hvordan ser du på bransjen fremover?

Arbeidsmarkedet er i stadig utvikling, og det vil være avgjørende å innarbeide effektive metoder for å opprettholde et konkurransedyktig tempo, og samtidig ivareta den faglige kvaliteten i rekrutteringsarbeidet. I dette ligger det å kunne forene de teknologiske verktøyene og de menneskelige aspektene, og forankre dette i MindOn sine allerede veletablerte metoder. Det vil bli enda viktigere i tiden fremover med gode rekrutteringsprosesser, da det er en kritisk faktor for oss og for selskapene sin suksess.

Comentarios


Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om MindOn`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også MindOn`s personvernerklæring.

bottom of page